Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P9 kompisligan Höst
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 9 0 9 0 9
2 Nosaby IF 1 1 0 1 0 1
3 Åsums BK vit 1 0 1 0 1
4 Åhus HBK Svart 1 0 1 0 1
5 Ovesholms IF 1 0 1 0 1
6 Wä IF orange 1 0 1 0 1
7 Vinnö IF 1 1 0 1 0 1
8 Tollarp IF vit 1 0 1 0 1
9 Fjälkinge IF 1 0 1 0 1
10 Kristianstad FC Randig 1 0 1 0 1

Match

Kristianstad FC Randig

Björkvallen, Kristianstad
14 augusti 2016
12:30

Everöds IF

Referat

Referat: Kristianstad FC Randig - Everöds IF

Dagens borta match Kristianstads FC (14/8 2016)

På förhand var vi decimerat med antalet och hade endast en avbytare till matchen, vi skulle som vanligt kämpa tillsammans och inte ge upp även när vi vet på förhand att detta kommer vi tufft…
Våra grabbar startar i ett högt tempo redan på avsparken, Jakob och Erik pressar tillbaka KFC och vi kan flytta fram övriga uppåt i banan. Detta leder efter ett tag till att bollen kommer fram till Fabian som inte gör något misstag - MÅL!!! Stort jubel bland oss alla!!!

Vi fortsätter med vår press på deras spelare och det gör att när vi vinner bollen högre upp på plan kan vi också hitta runt med fint passningsspel till varandra. Erik får bollen och drar till med ett hårt skott strax utanför. Otto jobbar hårt på mitten och håller kvar dem och bollen på deras planhalva, där även John sliter hårt.
Fabian kommer loss på mitten och gör en tvåfotsdribbling och spelar fram John som dock får två stora spelare på sig direkt…de tar bollen men John jagar ikapp och tar tillbaka den igen…härlig inställning att aldrig ge upp!

KFC börjar komma mer och mer in i spelet och kommer nu till en del farligheter, men vårt stabila försvarsspel med Måns och Anton längst bak gör att vi får bort dem från målet som Johannes vaktar.
Det blir ett hårt skott på mål från deras sida, Johannes gör ett sidosprång och lyckas rädda. Situationen efteråt får de en frispark strax utanför vårt straffområde. Det blir ett ruggigt skott som på någotvis Johannes hinner tippa i ribban och grabbarna skiner upp med stora leenden tillsammans.

En halvlek där det var mycket jämnt spel från båda lagen, men tröttheten med endast en avbytare och KFC som hämtar in fler utvilade från deras andra lag som tränar jämsides gör det hela inte lättare för oss – vi ger dock inte upp!

Vi anfaller direkt på avsparken i andra halvlek och behåller spelet på deras planhalva. Ett par fina passningar till varandra och Johannes gör även en snurrfint till höger. Jakob spelar Otto som bryter fram bollen högt upp in mot deras straffområde, men de lyckas mota bort anfallet med en snabb omställning mot vårt mål – ett hårt långskott mot Fabian i mål som räddar till hörna.

Nu följer en tyngre sekvens där vi får mestadels jobba med försvar och mota bort deras anfallsvågor som kommer böljande gång på gång – orken har börjat tryta på våra grabbar.

Måns gör en tvåfots dribbling inne i vårt straffområde spelar lugnt upp den till Erik som nu nästan har parkerat i försvaret för hjälpa till. John bryter bollen från dem på vår planhalva och spelar fram till Erik som gör en långlöpning hela vägen upp till deras mål men skottet räddas av deras målvakt.
Jakob har ställt sig i mål och får göra ett par fina räddningar – den som alla jublade högst över var enhandsräddningen; hårt skott utifrån strax till höger ovanför Jakob som på ren reflex räddar till hörna – stort jubel och glädje!

Vi ställer om snabbt genom Fabian som passar till Erik och vidare fram till Johannes som skjuter på mål.De anfaller direkt med långboll som Jakob avstyr genom att bryta bollen från dem nere vid vårt mål, spelar fram John som spelar vidare till Erik som skjuter i mål – efter siktat noga – placerar den säkert nere till höger! JUBEL!!!

Anton får ett par tuffa närkamper på vår planhalva men vinner de flesta och skjuter upp bollen till Fabian och Otto på mitten...domaren blåser av och när slutsignalen ljuder syns det att våra grabbar är helt slutkörda – det har varit en tuff match!

Alla kämpade tappert hela matchen och hjälpte verkligen varandra – en eloge.

Nu tar vi nya tag mot nästa match hemma på Tallavallen mot Nosaby IF 1!!!